Chem-Dry Belgium
 

info@chemdry.be

 

 

Specialisten in reinigen van Keramiek en Natuursteen

Er is een grote verscheidenheid aan stenen vloeren, niet alleen in kleur maar ook in materiaal.
Tegelvloeren, zowel geglazuurd en ongeglazuurd als natuurstenen vloeren.
Het ene materiaal laat zich wat makkelijker onderhouden als het andere maar iedere vloer is met regelmaat toe aan een grondige onderhoudsbeurt.

In de loop van de tijd stapelt het vuil en ook restanten van schoonmaakmiddelen zich op.

Met een juiste behandeling is uw vloer weer als nieuw. Maar wat is de juiste methode ?

De specialisten van ChemDry kunnen u helpen met het weer mooi maken van uw stenen vloeren door reinigen, impregneren en eventueel ook nog polijsten.

Doordat er vele varianten zijn in stenen vloeren is het noodzakelijk hier toch gespecialiseerd te werk te gaan en met de juiste middelen te werken. Iets wat ChemDry ondernemers u kunnen bieden.
Met soms verrassende resultaten.

ChemDry is droger

De stenen vloeren schitteren weer na reinigen en eventueel sealen. Dit kan allemaal op een dag en na 4 uur droogtijd is uw vloer weer beloopbaar.

ChemDry is schoner

Onze gespecialiseerde reiniging levert weer een mooie vloer met schone voegen. ChemDry haalt het vuil weg wat in al die tijd is opgebouwd. Men hoeft niet langer zelf uren te schrobben om lastige “vette” plekken en andere vervuiling weg te halen. Chem-Dry zorgt voor een echte schone vloer.

ChemDry is gezonder

Doordat vele steensoorten enigzins poreus zijn komen ze  vol te zitten met stof en vuil.
Ook in de voeg kruipt meer dan men denkt. Door de Chem-Dry reiniging halen we hier ook bacteriën en schimmels weg. Na de reiniging kunnen we een sealer aanbrengen welke preventief dergelijke vervuiling tegenhoudt.