Chem-Dry Belgium
 

info@chemdry.be

 

 

Uw tapijt, uw visitekaartje

U krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken op uw bezoekers. Het eerste dat ze zien is de inkom en het tapijt. Een schoon en fris tapijt geeft direct een positieve indruk op uw bezoeker. Chem-Dry heeft een ruime ervaring in het onderhoud van projecttapijt, tapijttegels en entreematten in kantoren, horecagelegenheden, overheidsgebouwen, banken en vele andere representatieve ruimtes. Voor alle situaties, van onderhoudsreiniging tot en met de meest intensieve dieptereiniging, biedt Chem-Dry u de beste methode.

Pluspunten van een professionele reiniging

Het regelmatig professioneel laten reinigen van het tapijt in uw bedrijfspand levert u een aantal grote voordelen op. Deze voordelen zijn als volgt in te delen:

Representatief

Schone vloerbedekking vormt een positief visitekaartje voor uw bedrijf. Zeker met de tegenwoordige “landscape offices” is het van belang om het tapijt regelmatig te reinigen. Door het open karakter zullen looppaden en vlekken eerder opvallen.

Kostenbesparend

Een goed opgemaakt onderhoudsplan met regelmatige reiniging en bescherming van uw tapijt zorgt ervoor dat het in goede staat blijft en langer meegaat. Hierdoor hoeft u geen forse investering te doen in het vervangen van uw tapijt.

Productiviteit

Regelmatig het tapijt professioneel laten reinigen helpt bij het verkrijgen van een beter binnenklimaat. Doordat de luchtkwaliteit verbetert, zal de arbeidsproductiviteit stijgen. Uw medewerkers voelen zich prettiger en zal er minder ziekteverzuim zijn.

Voordelen van Chem-Dry

Zaken doen met de grootste tapijtreiniger in België/Nederland levert u voordeel op:

  • Op basis van persoonlijk advies krijgt u de beste reinigingsmethode voor uw situatie
  • De ruimtes zijn snel weer gebruiksklaar, dus een minimale verstoring van de arbeidsprocessen
  • Zoveel mogelijk gebruik van duurzame en milieuvriendelijke middelen
  • Uitvoering is mogelijk buiten werktijden, dus geen verlies van productiviteit
  • Uw Chem-Dry specialist levert een totaalpakket, dus one stop shopping voor uw vloeronderhoud.

Gespecialiseerde bewerkingen

Naast het “standaard” tapijt reinigen kan uw Chem-Dry specialist voor u onder andere uitvoeren:

  • Het aanbrengen van een nieuwe beschermlaag, waardoor vuil en vlekken nadien beter te verwijderen zijn.
  • Specifieke vlekverwijdering of vlekkenrondes voor het verwijderen van o.a. koffievlekken, theevlekken, permanent marker, inktvlekken, tonervlekken, tochtstrepen.
  • Het aanbrengen van een anti statische laag, waardoor er geen ontladingen meer plaatsvinden en elektrische apparatuur beschermd is.