Chem-Dry Belgium
 

info@chemdry.be

 

 

De Kunst van Zetelreiniging

Uw prachtig salon wordt ontsierd door een opvallende vlek. Uw bureaustoelen zijn nog niet aan vervanging toe, maar de bekleding is vuil, terwijl een vernieuwing van meubilair of de  stoffering behoorlijk duur is. In deze en andere gevallen biedt ChemDry dé oplossing. Het reinigen van uw salon of zetel maakt vervanging namelijk vaak onnodig. Door regelmatig schoonmaken gaan ze jaren langer mee.

Veilig gestoffeerde zetels schoonmaken

Alleen ChemDry reinigt uw salon of zetels intensief met behulp van koolzuur. Hierbij drukken vele miljoenen microscopische koolzuurbelletjes het vuil naar boven. Daarna wordt het vuil met grote zuigkracht verwijderd. ChemDry is een uiterst veilige methode om uw bank, kantoorstoelen en andere meubels weer als nieuw te laten stralen.

Zetelreiniger ChemDry maakt uw meubels weer schoon en fris. Bovendien drogen ze relatief snel. Zo wordt voorkomen dat stofmijt, meeldauw en bacteriën de kans krijgen zich te vermenigvuldigen. Deze organismen houden namelijk van een vochtige omgeving. Zo verbetert ChemDry uw binnenmilieu.

Ook voor lederreiniging

Lederen meubelen vergen een totaal andere aanpak, maar ook hier kan uw ChemDry ondernemer u van dienst zijn. De diverse soorten ( aniline, semi-aniline, gepigmenteerd leder, nubuck)  hebben allemaal een eigen aanpak nodig. Bij leder is niet alleen de reiniging van belang, maar ook de voeding die het leder nodig heeft om mooi en soepel te blijven. De ChemDry ondernemer kan u ook bij leder voorzien van informatie over hoe u het zelf bij kunt houden.

Voordelen van ChemDry zetelreiniging.

  • toepasbaar op vrijwel alle meubelstoffen en ledersoorten
  • uitermate geschikt voor het interieur van uw huis, kantoor, auto, caravan of boot
  • weinig vloeistofgebruik
  • kostenbesparend
  • er wordt geen residu (dat vuil kan aantrekken) in de stof achtergelaten
  • meubelstof blijft langer schoon
  • nieuw vuil laat zich makkelijker verwijderen
  • uw meubilair kan zowel op locatie als in onze werkplaatsen gereinigd worden.